Juneće šnicle sa povrćem
Danas ću vas naučiti kako da
spremite juneće šnicle s povrće.Jedno od mojih omiljenih jela.
Sa ovim jelom možete
eksperimentisati i možete na 100 načina a sve zavisi i šta imate u
svom špajzu.
Ukusne šnicle u paradajz sosu
sa krompirom. Jednostavno jelo za koje je potrebna jedna šerpa.
Sastojci
- 500 gr junećih ili telećih šnicli
- 3 krompira
- 1 luk
- 1 mrkva
- 200 ml paradajza iz tetrapaka
- maslinovo ulje
- so, biber
Priprema
- 1. Izrežite luk i šargarepu pa popržite na maslinovom ulju.
- 2. Dodajte krompir rezan na kriške i podlijte sa malo vode.
- 3. Kuvajte 15-ak minuta pa dodajte istucane posoljene šnicle i paradajz iz tetrapaka.
- 4. Po potrebi polijte vodom i kuvajte dok meso ne omekša.
- 5. Ostavite da se sos zgusne i servirajte.
Uživajte
u jelu i pogledajte i naše ostale recepte. Prijatno!
Нема коментара:
Постави коментар