уторак, 17. фебруар 2015.

Juneće šnicle sa povrćem

 

Juneće šnicle sa povrćem



Danas ću vas naučiti kako da spremite juneće šnicle s povrće.Jedno od mojih omiljenih jela.
Sa ovim jelom možete eksperimentisati i možete na 100 načina a sve zavisi i šta imate u svom špajzu.
Ukusne šnicle u paradajz sosu sa krompirom. Jednostavno jelo za koje je potrebna jedna šerpa.

Sastojci

  • 500 gr junećih ili telećih šnicli
  • 3 krompira
  • 1 luk
  • 1 mrkva
  • 200 ml paradajza iz tetrapaka
  • maslinovo ulje
  • so, biber

Priprema

  • 1. Izrežite luk i šargarepu pa popržite na maslinovom ulju.
  • 2. Dodajte krompir rezan na kriške i podlijte sa malo vode.
  • 3. Kuvajte 15-ak minuta pa dodajte istucane posoljene šnicle i paradajz iz tetrapaka.
  • 4. Po potrebi polijte vodom i kuvajte dok meso ne omekša.
  • 5. Ostavite da se sos zgusne i servirajte.

Uživajte u jelu i pogledajte i naše ostale recepte. Prijatno!

Нема коментара:

Постави коментар